Bulder og brag.

Lørdag blev der holdt pressemøder. Ikke et, men hele to, for politikerne havde fået taletid tidligere på måneden. Det triste er så at der ikke var ret meget nyt i de pressemøder. Rigspolitichefen, den ærværdige mand, mente at han ville på skærmen i et par minutter for at sige det som var blevet sagt så mange gange hele uden. Og lidt senere ville 2 borgmestre det samme.

Det er fantastisk. Det næste bliver at Sundhedsstyrelsen vil holde pressemøde for at fortælle om en virus der florerer for tiden, og som mange bliver smittet af.

Der burde være en voksen til stede i politiet som tør fortælle rigspolitichefen at pressemøder er en fantastisk ting hvis man har noget at sige. Men hvis ikke, så lad være med at indkalde til dem i tide og utide. Det spilder folks tid, og det får folk til at ignorere dem den dag der er noget vigtigt at fortælle. Ikke at det er et problem for politikerne, Mette og hjorden bruger som regel facebook til at fortælle danskerne hvad der sker, for derefter at skrige om hvordan facebook hæmmer den demokratiske proces.

Nu er det så Rasmus Horn Langhoff, sundhedsordfører hos socialpamperne når sundhedsministeren prøver at undgå pressen, der synes han er blevet ignoreret for længe. Han er i dag ude og advare om at “Vi skal forvente at se flere restriktioner. Og vi skal forvente at se dem i ‘den kommende tid.'”. Citat taget fra BT.

Kære Rasmus. Kom endelig og sig de vigtige ting til os. Men at prale med at du har lært at gentage det alle andre har sagt de sidste 2 uger er ikke værdigt for hverken dig eller os. Du siger intet nyt. Du tilføjer ingen ny viden til nogen form for debat. Du gentager blot hvad mange andre har sagt, for så er det dit navn man ser ved denne vigtige information.

Giv os informationer, ja. Giv os mange informationer, ja. Men hold dog for pokker op med at gentage de samme informationer gang på gang på gang. Informations-idioti er den største kilde til oversete informationer fordi folk holder op med at høre efter/læse videre når ting blot gentages. Dette faktum er taget direkte fra Alvinismens Guide til Sund Fornuft.

I næste uge er det en ny sundhedsordfører (ikke ny, blot fra et andet parti) der vil fortælle at de støtter op om de kommende restriktioner. Og vi skal bare lige vide at der kommer restriktioner, at deres parti er ansvarlige, og at de er den kritiske stemme der holder regeringen til regnskab for beslutningerne.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.