De kloge ord.

Rasmus Jarlov, ærværdig leder i Tomme Floskler i folketinget, blander sig i fyrværkeri-debatten. Og heldigvis for det, for debatten har indtil nu været meget forudsigelig. Om fyrværkeri skal forbydes for private eller ej, det må folk sandelig godt diskutere, men det kunne da være rart om man valgte at bruge intelligente argumenter.

“‘Fjolser fyrer fyrværkeri af på en allerede ulovlig måde og på et allerede ulovligt tidspunkt. Derfor kræver forbudspolitikere, at det skal indskrænkes hvornår og hvordan man må fyre fyrværkeri af. Logikken er mildest talt fraværende,’ skriver han på Twitter.”

https://www.bt.dk/samfund/debatten-for-og-imod-fyrvaerkeriforbud-raser-her-er-danskernes-argumenter

Fantastisk argument. Kriminelle gør det alligevel, så hvorfor forbyde det? Prøv lige at overføre det samme argument til hastighedsgrænser.

“‘Fjolser kører bil på en allerede ulovlig måde. Derfor kræver forbudspolitikere, at det skal indskrænkes hvornår og hvordan man må køre. Logikken er mildest talt fraværende,’ skriver han på Twitter.”

Fantastisk argument, ikke sandt?

Overfør det samme tåbelige argument til pædofili.

“‘Fjolser misbruger børn på en allerede ulovlig måde. Derfor kræver forbudspolitikere, at det skal indskrænkes hvornår og hvordan man må misbruge børn. Logikken er mildest talt fraværende,’ skriver han på Twitter.”

Hvad med butikstyveri?

“‘Fjolser stjæler i butikker på en allerede ulovlig måde. Derfor kræver forbudspolitikere, at det skal indskrænkes hvornår og hvordan man må stjæle i butikkerne. Logikken er mildest talt fraværende,’ skriver han på Twitter.”

Jeg er kun ked af at der er 3 dage tilbage af 2019, for Rasmus Jarlov er da lige løbet med prisen som Danmark Dummeste Politiker i år, men jeg er sikker på at han nok skal vende tilbage med flere guldkorn i 2020, da JegerFlov ikke holder sig tilbage når det gælder om at komme i aviserne. Og med udtalelser som disse kommer han med garanti også tilbage til denne side.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.