De rigtige ord.

Pernille Vermuth, blondine på siden af Rasmus Pølledan, er ikke en fin dame. Hun bruger de ord hun føler er rigtige, og så må folk finde sig i det. Hun mener ikke man skal blive stødt over at man bruger det danske sprog forskelligt.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/pernille-vermund-i-tv-broeler/7923803

Og det er jo rigtigt. Når jeg siger racediskrimination, så er det jo netop Pølledan og Vermuth jeg taler om, og i mindre grad den tro væbner med dom for æreskrænkelse, Mette Tinustille.

Jeg siger “ulidelig racist der skal skrige højest” når jeg siger Pernille Vermuth, og jeg siger “modbydelig” når jeg siger noget om Pernille Vermuth’s politik. Det er da indlysende. Når de fleste siger “Skabs-nazist” siger de Mette Tinustille, og siger de “Fy for Satan” siger de ofte Ny Borgerlige.

Det kan så til gengæld være lidt sjovt når middelmådige medier som Ekstra Bladet kalder det for en tv-brøler. Det er jo en udtalelse som Vermuth er stolt af at komme med, for hun kalder tingene det de er. Vi må jo så antage at hun fremover præsenterer sin væbner som Æreskrænkeren, siden det jo er det hun er.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.