Det sande ansigt.

Danmarks første klimalov er blevet lavet. Det er da ok, og et skridt i den rigtige retning. Man skal så ikke glemme at Danmark stod sammen med de nære venner fra Rumænien og forsøgte tappert at stoppe et forbud mod neonikotinoider for ikke så længe siden, men det var selvfølgelig en anden regering og andre tider dengang. Det var mørke tider. Det var højrefløjens tider.

Men nu og da kvækker højefløjens mentalt svækkede stemmer stadigt. For eksempel når de pipper op om at de er glade for ikke at være en del af de 167 mandater i folketinget som står bag ved den omtalte klimalov. De er tværtimod stolte af deres gerninger. Det er næsten som at høre deres mest kendte soldat, Anders Breivik, når han beskrev sine gerninger. Han gjorde det for de næste generationer, ligesom Pernille Vermuth gør, sammen med Van Opslagh.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/la-og-nye-borgerlige-staar-udenfor-klimaloven-det-er-ren-klimapopulisme

Klimapopulisme. Ikke så fornemt som racismepopulisme, og ikke helt så populært på højrefløjen. Men hvad er det lige Vermuth siger?

Det vil belaste dansk erhverv og dansk landbrug…Jaeh, det er jo lidt ligesom meningen med det hele, Vermuth. Du ved, erhverv og landbrug der står for en hel del forurening? Du ved, ligesom de neonikotinoider din fløj af folketinget ville beholde.

Van Opslagh deler denne bekymring. Det vil koste penge! Von And ville være stolt over denne arvtager. Penge kan jo ikke bare erstattes eller genskabes, ligesom miljøet altid kan, vel! Penge er en nødvendighed for overlevelsen af menneskeracen, det er ligesom meget nemmere at klare sig uden miljø. En dag med penge vil nemmere føre dig igennem en dag uden miljø end omvendt.

Vermuth fortsætter så med at bevæge læberne på en måde der indikerer at hun mener hun har en pointe : “- Jeg stoler ikke en døjt på, at det her ikke kommer til at betyde noget for danskerne. Han siger jo samtidig, at det her vil betyde en helt anden levevis for den danske befolkning. Og hvis vi skal leve anderledes, så er det politikerne, der kommer til at regulere det – enten med nye love og regler eller med højere skatter og afgifter.”

Du stoler ikke på det ikke kommer til at betyde noget for danskerne? Du har da ret. Det skulle gerne betyde at vores børn og børnebørn får en lidt bedre og lidt renere verden. Det betyder da en del for de fleste danskere. Men de kommende generationer er der selvfølgelig hverken penge eller stemmer i endnu.

Hun mangler kun at komme med de sidste argument tarvelige højrefløjs-soldater altid bruger : Det betyder ikke noget hvad Danmark gør, så længe andre lande ikke gør det samme.

Hvilket, frit oversat, hun må mene at Danmark for eksempel skal tillade pædofili, da Thailand ikke har stoppet alt pædofili endnu. Emnet er anderledes, argumentet er det samme.

“Hun mener, at man i stedet for en klimalov skal give landbruget og det øvrige erhvervsliv bedre vilkår, og så lade dem finde ud af, hvordan man producerer varer med et lavere CO2-udslip.”

Ja, for de frivillige ordninger har bare virket så fantastisk godt indtil videre, ikke?

https://ing.dk/artikel/landbruget-har-leveret-under-procent-de-lovede-kvaelstof-reduktioner-223945

Under 1% af de lovede reduktioner af kvælstof udledning. Men denne ene procent vil Vermuth helt sikkert mene er en success, nu hvor hun mener at landbrug og erhvervsliv selv skal finde ud af reduktioner i CO2 udslip. Det er virkeligt godt tænkt, Vermuth!

” Jeg synes, at man som politiker skylder at passe på Danmark og varetage Danmarks interesser først.” siger hun yderligere. Ja, for hvilken dansker vil gerne passe på Danmark og varetage miljøet for kommende generationers skyld? Ikke nogen rigtige højrefløjs-krigere, det er helt sikkert.

Igen viser Vermuth og Van Opslagh højrefløjens sande ansigt, og igen er der folk der forsvarer ikke at gøre det rigtige fordi det koster penge.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.