Lad os bare høre det.

Kære politikere. Ordet politiker skrives med mest mulig foragt, som altid, men nu har I en chance for at ændre det.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/vraget-dfer-faar-vederlag-i-to-aar-vil-ikke-arbejde-gratis/7855942

Da Dumme Robert, af mange medier kaldet Dovne Robert, afslørede at han hellere ville betales af det offentlige end at have et ærligt arbejde, stod I i kø for at lave stramninger. Og det gik stærkt.

Nu er det så en af Jeres egne. En politiker, og ordet skrives netop igen med mest mulig foragt, har opdaget det vidunderlige eftervederlag, som I aldrig har ment fastholdt folk i ledighed.

Eller, det har man naturligvis troet, når I stod på skuldrene af hinanden for at konkurrere om at stramme nettet om Unyttige Spisere, som bare hævede penge fra fællesskabet uden at yde noget. Lad os nu bare høre hvordan I vil stramme op for at dette pokkers eftervederlag ikke længere skal fastholde stakkelt afdankede politikere i ledighed. Lad os nu høre hvordan der hurtigst muligt skal laves stramninger for alle på grund af en person. Det var jo det der ville ske hvis en kontanthjælpsmodtager stod frem og sagde det samme som Ib Poulsen.

Lad os nu høre det, når I med ærlighed i stemmen siger at det her helt tydeligt viser at eftervederlaget fastholder folk i ledighed, så perioden med eftervederlag skal halveres. Ligesom da I halverede dagpengeperioden, fordi den netop fastholdt almindelige dødelige i ledighed.

Lad os nu høre at I er lige så hurtige til at reagere med hjernedøde stramninger som rammer alle, fordi enkelte ikke kan finde ud af at være med på holdet. Lad os nu høre hvordan ændringerne ikke skal ramme langt ude i fremtiden, men nu, for alle politikere. Lidt ligesom dem der betalte til a-kassen i årevis, og så uden varsel fik at vide at nu var dagpengeperioden halveret. Det ville klæde Jer at reagere hurtigt her.

Som en sjov tilføjelse kan det nævnes at rigtig mange lokalpolitikere på det seneste har udtalt at de har været rigtigt kede af at de var tvunget til at få løn i 3 måneder mens de holdt orlov. De kunne ikke frasige sig det. Og af en eller anden grund mente de at selvsamme lov tvang dem til at bruge al lønnen på sig selv, og ikke forære den til et velgørende formål de gerne ville støtte….når de nu var så kede af at de var tvungne til at modtage den løn de reelt set ikke ville have.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.