Spøgelser?

Erdogan rykker ind i Syrien. Han vil bekæmpe en kurdisk provins, og meget af verden står tilbage og siger det er forkert.

Men ikke Modige Mette. Hun slår fast at det er forkert, det Erdogan gør.

“Det er vigtigt, at EU både er kritisk og tager afstand fra Tyrkiets militærintervention i den nordlige del af Syrien. Men det er også vigtigt, at EU-landene fortsat er på god talefod med den tyrkiske regering, for Europa har brug for samarbejdet.

Det er meldingen fra statsminister Mette Frederiksen (S), der igen i dag er til EU-topmøde i Bruxelles.”

Kritik og tagen afstand, det har historisk vist sig at have en utrolig gavnlig effekt på gale diktatorer der ikke er helt vilde med demokrati. Havde vi dog bare taget afstand og udtalt kritik i Jugoslavien. Selv da Hitler startede kampagnen for Lebensraum kunne han have været stoppet, hvis bare modige naboer der havde brug for ham havde udtalt både kritik og taget afstand!

“- Men vi har også behov for at bevare dialogen med Tyrkiet og sikre et tæt samarbejde, for det er et Nato-land og et vigtigt naboland, lød det fra Mette Frederiksen.”

Så det er ikke Tyrkiet der invaderer et andet land, det er NATO? Hvad så hvis kurderne eller Syrien rent faktisk laver en modoffensiv og trænger ind i Tyrkiet? Skal NATO’s artikel 5 så træde i kraft, og vi skal sende militær til Tyrkiet for at forsvare dem mod en aggression?

“- Vi har en meget, meget vigtig aftale med Tyrkiet på flygtningeområdet, og den skal vi fastholde. Men det skal ikke forhindre os i at være kritiske over for det, der foregår i det nordlige Syrien, understregede hun.”

Ah, så vores mangel på respons skyldes at de holder jødern….flygtningene ude af vores lille paradis?

Det eneste der mangler i dag er at Modige Mette kommer tilbage til Danmark, viftende med et stykke papir, mens hun udtaler “Fred i vor tid”.

Alle citater er taget fra dr.dk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.