Åh, jeg væmmes og jeg græmmes…

Når du spiller smart, spilder min tid, tag og skrid i en helvedes fart.

Aldrig har disse ord været mere sande end om Pølledan i dag. Men hvad er det lige 20.000 danskere har skrevet under på? Tænk dog, for pokker, og forsøg lige at lytte til hvad folk reelt siger, istedet for at tro du forstår det hele uden at læse andet end en overskrift på facebook.

Pølledan er dømt for racisme. En dom for en forbrydelse han selv mente gjorde at folk ikke længere var valgbare til folketinget (grundloven §30, en lov Pølledan tilsyneladende vil fjerne helt). I dag er han mere afslappet, for “virkeligheden var ikke gået op for ham dengang”. Nu mener Pølledan så selvfølgelig heller ikke han er dømt for racisme. §266b, som han er dømt for at overtræde, omhandler nemlig ikke racisme. Pølledan siger nemlig selv at “Bestemmelsen handler om, hvorvidt man har udtalt sig forhånende om nogle bestemte grupper”. Det er så faktisk definitionen på racisme, men den slags detaljer hænger Føreren sig ikke i.

Pølledan er ligeledes dømt for æreskrænkende udtalelser. Ikke underligt, da Føreren har svært ved at tale pænt om andre. Men dommen i sig selv er ikke bemærkelsesværdig, derimod er forsvaret lidt specielt. Pølledan, også kendt som Frihedens Soldat, Danernes Lys, Sjælefredens Kilde og Nordens Håb, endda Sandhedens Sendebud, er nemlig hjerneskadet. Ikke noget forunderligt i det, det forklarer da en hel del. Hvordan folk stadigt kan mene han er valgbar, og værdig til at repræsentere andre, det er godt nok en gåde.

Det kan forøvrigt nævnes at Sandhedens Sendebud er dømt for at lyve, da han anklagede politifolk for at være korrupte. Så meget for den titel.

Men hvem i alverden stemmer på Pølledan? En mand hvis erklærede formål er etnisk udrensning, en ting meget få mennesker kan være uenige i er en skidt ting. Det gør Claus.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/claus-stemmer-paa-paludan-det-kan-godt-vaere-han-virker-gal-…/7624839

CLaus Hørking. Claus har meget travlt med at forklare han ikke er racist, han stemmer blot på en, og synes etnisk udrensning er en rigtig god ide. Men racist, det er han alligevel ikke. Claus mener vi skal tage os mere af vores egne, og ikke alle mulige fremmede. Det skal nævnes at Claus er førtidspensionist, og dermed en af dem vi tager os af. Men andre folk, dem skal vi sgu’ ikke tage os af, ifølge Claus som vi alle tager os af.

Hvor må det være skønt at være nede og tage imod almisser fra andre (som nogen mener at førtidspension er), og istedet for at være glad og forsøge at hjælpe andre på samme måde som man selv er blevet hjulpet, så forsøger man at fjerne hjælpen fra andre, for de er jo ikke “rigtige mennesker”.

Claus siger at “- Det, der tiltaler mig mest, er hans holdning til indvandrene. Jeg er ikke racist, og jeg har intet imod dem, der indordner sig under vores land og skikke. ” Etnisk udrensning, er det noget med racisme? Alle disse komplicerede begreber virker det ikke som om Claus helt forstår, men han er ihvertfald ikke racist. Han har ingen personlige oplevelser omkring de indvandrere der “ikke kan indordne sig”, men baseret på nyhederne og sandsynligvis også en hel del baseret på facebook mener Claus at etnisk udrensning er en fantastisk ide. At Pølledan vil smide -alle- muslimer ud, det forstår Claus ikke helt, men han er ikke racist. Han er bare enig med Pølledan.

Journalisten gør så rent faktisk sit arbejde og spørger om Claus har et problem med at stemme på en racismedømt. Guldsvaret, det svar der viser at Claus er en vinder, lyder

“- Jeg har ikke noget problem med det og ved faktisk ikke, om han egentlig er blevet dømt.”

Claus, som godt nok ikke er racist, har intet problem med at stemme på en dømt racist. Og på trods af hvor meget han ser i nyhederne omkring problembørn med mørk hud, så har han faktisk aldrig hørt efter når de sagde noget grimt om Pølledan. Ja, han er faktisk så uheldig at hans internet går ud hver gang han søger på “Sandheden om Pølledan”. Så Claus er ikke sikker.

Det er lidt ligesom folk der ikke er pædofile, de kan bare godt lide at se på -rigtigt- unge piger.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.