Symmetri

Symmetri er vigtigt. Det er æstetisk korrekt, og det er behageligt for øjet. Det er lige modsat Stram Kurs. Det er æstetisk forkert, og det er ubehageligt for både øjne og hjerne. Men gode ting kommer der også ud af Kong Pølledan og hans parti, Stram Kong Kurs.

For eksempel kan han hjælpe med at sikre at Neue Bürgerliche ikke kommer ind, og det er da en side effekt der ikke kan betegnes som negativ.

Det symmetriske er Pølledans valg af kandidat i Nordjylland. Uwe Max Jensen. Alene navnet siger det hele, det er helt klart en udlænding. Øv’e Max er en stor kunstner. Og det er vigtigt, for her kommer symmetrien ind i billedet. Øv’e er vant til at bruge afføring i sin kunst, og også gerne nøgenhed. Og Pølledan bruger også meget afføring i sine gerninger, dog oftest spredt gennem den anden ende end Øv’e.

Men symmetrien er der. Stram Kong Kurs, masser af afføring. De er som skabt for hinanden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.