De kære politikere

Der er snart valg. Uheldigt nok, for nu skal man se disse over-aktive politikere have travlt med at profilere sig selv, og fremhæve de andres fejl. Det er nu mere stille de 3 år hvor der ikke er valg på trapperne eller lige har været valg.

2 politikere stjæler lidt rampelys i disse dage, må dog siges. Danmarks mest uærlige politiker, Kim Christensen fra Dansk Folkepartei er den ene. Han har så travlt med den omfartsvej han har fået vedtaget, nu han selv bor tæt på. Der er endda journalister der har målt hvor meget tung trafik den nye vej omdirigerer (og svaret var 4 lastbiler på en tilfældig dag). Det der gør situationen underholdende er dog Kims reaktion.

De der er uenige med ham er “tosser der bare skal af med deres frustrationer over ikke at have drevet det til noget her i livet”. Og her har han måske ret, når han adskiller disse folk fra ham selv. For er der noget Kim har gjort her i livet er det at drive. Den dovne, svindlende nasseprins anklager andre for ikke at få noget ud af livet? Hvad er det lige du gjorde, Kim? Du tiggede om gratis billetter ved DSB, ikke engang til dig selv, men til din datter???

Kim, du er indbegrebet af en pamper og en driver, og du skal nok stikke piben lidt ind så længe du er så uærlig som du har bevist du er.

Den anden man hører en del om er Liselotte Blixt. Utroligt nok en person fra Dansk Folkepartei, samme parti som nasserøven Kim Christensen, som fortjener ros. Meget ros, endda.

Liselotte har været drivkraften bag en vedtagelse om at ME (kronisk træthedssyndrom) ikke skal være en psykiatrisk diagnose, men en fysisk diagnose. Og så brød helvede løs. Professer Frink….Fink, mener jeg, og hans medløbere skriver op og ned af stolper om hvor farlig Liselotte er. Søren Niemi Helsø går endda så vidt som at kalde Liselotte for den farligste person i det danske sundhedsvæsen.

Så er det man lige træder et skridt tilbage og kigger på hvad det er Liselotte har gjort…Hun har sørget for at man følger WHO’s diagnosekoder for fysiske sygdomme, og ikke bare affejer ‘besværlige’ diagnoser med en hjemmelavet betegnelse “Funktionelle Lidelser”. Når enkelte læger mener at folk der bifalder WHO er farlige, så må omtalte læger godt nok have et par funktionelle lidelser her og der.

Liselotte, vi kan ikke lide din politik og dit parti, men du er et godt menneske i denne situation.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.