Dumhed bør være ulovligt.

“Ulvedræberen står frem”. Stor overskrift, så en mand der skyder totaltfredede dyr kan fortælle hvor synd det er for ham.

https://www.bt.dk/samfund/ulvedraeber-staar-frem-for-foerste-gang

Så læser man hans klynk og søforklaringer, og tænker at det egentligt er fantastisk hvordan en ussel jæger der skyder fredede dyr får lov til at forsvare sig. Man kan jo håbe at relevante spørgsmål bliver besvaret i udsendelsen.

  1. Er det lovligt at skyde et dyr fra forsædet af en bil? (tip : Nej).
  2. Du har tidligere sagt du antog det var en blanding af ulv og hund fordi den ikke opførte sig som en ulv. Hvor tog du din uddannelse, da andre eksperter siger det er helt normal ulve-adfærd?
  3. Er det ok at skyde et truet dyr, uagtet at man fra forsædet af en bil føler sig truet?
  4. Ville du have meldt det hvis du ikke var blevet filmet, når du nu mener du havde retten på din side? (tip : Ret usandsynligt)
  5. Har du skudt andre truede dyr/andre ulve?
  6. Hvis du er så svækket at du ikke bør komme i fængsel, hvorfor et det så vigtigt for dig at beholde dit jagttegn? (tip : Svækkelsen var det der gav mest sympati, og så er løgnehistorier jo ok)
  7. Du siger at du “var i en situation, hvor jeg ikke kunne overskue konsekvenserne”, og så valgte du at skyde…Er det betryggende at lade dig beholde dit jagttegn, i tilfælde af at du en dag står i en situation inde i en by hvor du ikke kan overskue konsekvenserne?
  8. Din søn jagtede ulven først, så dukkede du op og skød den. Ringede han efter dig og bad dig skyde den, eller var det bare en fornemmelse at du ankom og skød ud af bilen?

Der er faktisk rigtig mange spørgsmål der kunne stilles.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.