Et godt grin.

Situationen : Et fredet dyr løber forvirret rundt på en mark. En traktorfører jagter den, ringer efter sin far, og faderen kører til stedet. Han ser det fredede dyr, ruller bil-vinduet ned, og skyder dyret ud gennem vinduet.

Og nu udtaler manden at han er blevet truet på livet, og siger i den forbindelse : “»Det kan da godt være, det ikke er verdens klogeste, der siger sådan noget, men det kan jo ikke undgå at påvirke en på en eller anden måde,« ”

Så en mand der skyder et fredet dyr gennem et bilvindue anklager andre for at være dumme? Det er da god værkstedshumor.

Fjolset der aldrig skulle lukkes ud blandt mennesker og dyr igen, har fået en betinget fængselsstraf, blandt andet begrundet med dårligt helbred, da han har 15% hjertekapacitet tilbage efter 2 blodpropper. Det er så dobbelt så meget som hjernekapacitet, men den del tager dommeren ikke stilling til. Men takket være dårligt helbred er straffen betinget fængsel. Helbredet er åbenbart godt nok til at han må beholde jagttegnet, siden de ikke tager det?

Det er da dårlig værkstedshumor. Er helbredet så dårligt at han er nødt til at skyde ud fra bilen for at ramme et bytte, bør han da selv aflevere sit jagttegn.

Men det kan svare sig at skyde fredede dyr, og det kan svare sig at klynke som en forkælet politiker-far. Fy for pokker.

https://www.bt.dk/krimi/ulvedraeber-idoemt-faengsel

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.