Snarligt valg

Mange partier mener tilsyneladende at valget er nært forestående. Selv Pernille Skipper, som ingen vel vil anklage for at være på forkant med tingene, tror på det.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/pernille-skipper-vi-skulle-have-vaeltet-thorning

Der er faktisk ikke det de ikke skulle have gjort, nu hvor et valg er rykket tæt på. Listen over Gåsedronningen, Helle Thorning, og Lakajydon’s gerninger er alen-lang, må vi forstå på Skipper. Og de skulle have væltet hende. På trods af alle tidligere udmeldinger om at det var forkert at ville vælte Thorning, så er vi i dag så tæt på et valg at hun nu er sikker. De skulle have væltet Thorning. Medmindre valget først er næste år, eller det giver dårlige meningsmålinger. Så ville de selvfølgelig ikke. Medmindre en kritisk journalist spørger, for så ville de nok….

Enhedslisten ved du hvor du har : Siddende pænt for foden af andre politikere, smilende og glade for deres indflydelse. Men nu er Skipper sikker på at de græd indvendigt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.