En kopfuld had, tak.

Ny Borgerlige, friskt og nyt navn for højrefløjens gamle og slidte stormtropper, føler igen at de bliver trådt under fode. Denne gang af Facebook.

Facebook har nemlig tilladt sig at censurere et indlæg fra en af ‘danskhedens’ fremmeste forkæmpere, Mette Thiesen. Gode gamle Mette som er “danskernes vagthund og talerør”, og som “beskytter danske værdier og Danmark”. Lyder det bekendt? Ja, det er nok fordi Mette er kendt for sine ideologiske korstog, hadske propaganda og fjendtlige retorik, altsammen forklædt som bekymring for danskerne, som hun jo beskytter.

Sidst beskyttede hun os mod bevæbnede sharia vagter på rådhuspladsen og angreb på studenter (foretaget af en komiker som omtalte studenter selv havde hyret). Denne gang er det facebook. Facebook er onde. Det er nok den eneste ting Mette og Alvinisterne nogensinde bliver enige om.

https://www.bt.dk/debat/politiker-fik-fjernet-opslag-paa-facebook-jeg-blev-rasende

“Voldtægter, overfald, kvindeundertrykkelse og had mod homoseksuelle og jøder skal have en ende. Kriminelle udlændinge skal smides ud efter første dom. Vi skal vinde vores frie og trygge land tilbage!”.

Her glemmer Mette Trælsen så at nævne om hun er en del af det Danmark vi skal vinde tilbage. For med hende i pressen, forrest når der skal spredes had, hævn og hagekors, bliver Danmark faktisk ikke ret trygt.

“Derfor foreslår vi i Nye Borgerlige, at statsborgerskab ikke skal tildeles indvandrere og efterkommere fra lande, der hviler på islamisk kultur og samtidig er overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne.”

Her kan man så undre sig over hvor de foreslår det henne? Jeg kan ikke finde deres forslag på hjemmesiden for borgerforslag. Jeg kan ikke høre dem foreslå det i forsamlingshuset. Det nærmeste man kommer er i BT, men jeg tror da ikke der kan stemmes om forslag i en avis. Hvorfor er det ikke stillet som borgerforslag, spørger man sig? Fordi der faktisk er regler for disse forslag. Se selv efter, og bemærk hvor mange regler dette forslag ville forbryde sig imod, selv hvis man var i godt humør og ikke antog at det brød reglen om “klart at have karakter af en vittighed”.

“Jeg synes, det er bekymrende, at Facebook på den måde censurerer politikere fra højrefløjen. Jeg har aldrig hørt det ske for politikere på venstrefløjen.”

Er det fordi du ikke kan se skoven for bare træer? Venstrefløjen er for størstedelens vedkommende små mæh-lam der ikke er i stand til at skelne mellem sund fornuft og luftige ideologier. Men de vil ikke forbyde en hel religion. De skærer ikke alle over en kam. De mener ikke at alle muslimer er et problem. Det er faktisk noget man oftest kun hører fra det loven kalder ‘had-prædikanter’. Det er de idioter der udelukkes fra Danmark ‘af hensyn til den offentlige orden’. Men dem der lavede denne lov har glemt at den slags personer også findes indenfor kongeriget. Mette, du bliver censureret fordi du er så fuld af had at selv facebook kan få øje på det. Og det siger ikke så lidt.

“Jeg mener, at de danske medier bør få øjnene op for dette demokratiske problem, hvor Facebook censurerer de ‘forkerte’ holdninger. “

Det der er mest fantastisk her er at Mette Thiesen så tilsyneladende støtter dette demokratiske problem, da hun stadigt bruger facebook….Det må vi da antage at hun gør, for hvis hun var stoppet på facebook skulle der nok komme rigtig mange artikler fra Mettes skriver, som fortæller hvor renhjertet Mette er når hun nu står imod dette demokratiske problem. Hvis man virkeligt mener somMette hævder at mene, og man fortsætter med at bruge facebook, så er man en del af det demokratiske problem. Ikke at ret mange har været i tvivl om at Ny Borgerliges Stormtropper er et demokratisk problem, nemlig at selv hadprædikanter har ret til at blive hørt.

“Jeg er stolt af at være en del af et parti, der passer på danskerne og lytter til deres bekymringer. For mig betyder det meget at være danskernes vagthund og talerør.

Folk kan udskamme os ligeså tosset, de vil. Os får de ikke ned med nakken. Vi siger, hvad vi mener, og vi mener, hvad vi siger!”

Så hvad var det med de bevæbnede shariavagter der stod på rådhuspladsen, Mette? Mente du også det? Sagde du hvad du mente da du udtalte dig mod bedre vidende dengang?

Hvordan var det med den komiker de studerende selv havde hyret til en happening? Promoverede han æggekast mod studerende, eller tog du også fejl på det tidspunkt?

Hvis facebook er et demokratisk problem, er det så ok at wanna-be politikere, selv dem der er så fyldt med had som Ny Borgerlige, bruger facebook, og dermed legitimerer demokratisk problematiske virksomheder?

Når du definerer dig selv som “en værdikriger, der kæmper for Danmark og danske værdier. “, er det så på facebook og i forskellige avisers debatter, eller gør du noget konkret i din værdikamp? Hvordan kæmper du for Danmark ved at sprede had? Siger du i virkeligheden at det mest danske, for dig, er hadsk propaganda?

For at understrege at du -virkeligt- har humor, så svar på din facebook-side.

Og som jeg skrev til dig sidst du hævdede at være danskernes talerør : Nej, du er ikke mit talerør. Du bliver det aldrig. Og er du ærlig retter du det fremover til at du er et talerør for et rabiat mindretal.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.